Venema Belastingadviseurs

Think

De materie waar accountants mee te maken hebben, is niet altijd duidelijk voor iedereen. Dat is waarom veel mensen ervoor kiezen om hun administratie uit te besteden. Toch wil Venema Accountants een deel van haar kennis delen met ‘leken’. Juist door te tonen hoe bepaalde zaken werken, kan inzichtelijk worden gemaakt waar de accountant zich mee bezighoudt en kan de keuze om bepaalde financiën uit te besteden weloverwogen worden gemaakt.

Create

Wanneer het draait om relatief complexe informatie, kun je het interactief maken. Zo wordt het al snel leuker en overzichtelijker. Interactiviteit maakt het bovendien mogelijk om specifieke elementen uit te lichten, zodat de bezoeker de materie in zijn eigen tempo en volgorde kan doornemen. Ook de vormgeving speelt een grote rol bij de verwerking van informatie. Iets dat leuk is om naar te kijken houdt de aandacht vast!

Manage

We hebben gekozen om een fictieve loonstrook uit te lichten en deze stap voor stap toe te lichten. Wanneer je met je muis over de puntjes zweeft, komt de toelichting in beeld. Zo is de informatie enkel in beeld wanneer je er behoefte aan hebt, en behoudt het geheel z’n rust en overzicht. De grafische elementen bovenaan de pagina dragen bij aan de speelse uitstraling.