Ubbo Emmius

Think

Ubbo Emmius, de scholengemeenschap in Stadskanaal, wil haar identiteit communiceren via meer dan alleen een website of brochure. Zeker wanneer het gaat om het werven van nieuwe leerlingen, spelen emotie en beleving een grote rol. Maar ook voor het verhelderen van een gedeelde visie en de binding tussen de medewerkers is een nieuwe vorm van communicatie voor Ubbo Emmius van belang.

 

Create

Het voorstel was om een video te maken. Met een goede video breng je veel meer sfeer over dan in tekst en foto’s, bovendien kunnen video’s online eenvoudig worden gedeeld. Ook kunnen ze gebruikt worden tijdens bijeenkomsten met de medewerkers van Ubbo Emmius. Daarmee is video een krachtig middel dat meerdere doelen dient.

Manage

In samenwerking met de cameramannen van LS Mediabewerking is een globale video ontwikkeld met als speerpunt het tot bloei brengen van talenten. Centraal in deze video staat de succeservaring van leerlingen met hulp van de docent. Daarnaast is een sfeerimpressie gemaakt voor alle acht locaties, met de bijzonderheden van elke school. Het gehele project is door ons gecoördineerd en het storyboard voor de videos door ons geschreven.

  • Gerealiseerde video Ubbo Emmius