Primenius

Think

Stichting Primenius is de overkoepelende stichting van 33 basisscholen in Groningen en Drenthe. De stichting heeft als missie om kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds katholiek onderwijs te verzorgen. De stand van zaken binnen de stichting en de verschillende scholen wordt met alle medewerkers gedeeld in het personeelsblad. Feiten, cijfers en plannen voor de toekomst. Een intern document dus, dat niettemin aantrekkelijk mag zijn om te lezen.

Create

Liefst werd het personeelsblad van Primenius een echt bewaaritem, gemaakt voor en door het team. Daarom wordt de redactie van het magazine verzorgd door de stichting zelf. De artikelen worden in een jasje gestoken dat past bij de huisstijl; grote foto’s van de leerlingen, cijfers mooi opgemaakt en statistieken uitgewerkt in aantrekkelijke grafieken.

Manage

Voor het personeelsblad heeft PuurIDee de complete samenstelling en vormgeving verzorgd. Een aantal keer per jaar werken we samen met de redactie van de stichting aan een mooie uitgave. In de kleuren van Primenius en in een rustige, strakke lay-out die prettig is om te lezen. Om het proces af te ronden hebben we bovendien geadviseerd wat betreft drukwerk, zodat we achter complete het eindresultaat kunnen staan.