Debru

Think

De marketing en communicatie van Debru sloot niet aan bij de ambitie om tot in perfectie kwaliteit te leveren én uit te stralen. De technische hoogstandjes van Debru vragen om een uitstraling om trots op te zijn. Uitstraling die ook doorwerkt in de interne communicatie, want trotse teamleden vormen de beste ambassadeurs!

Create

Om professionalisering door te voeren in verschillende uitingen, volstaat het niet om dat van bovenaf op te leggen. Door medewerkers mee te laten denken in de marketing, wordt gezorgd voor inzicht in de praktijk, authentieke communicatie extern en meer betrokkenheid intern.

Manage

Het resultaat is een mooie website, meerdere teamdagen en een nieuwsbrief die Debru elke week aan medewerkers verstuurt. Een PuurIDeeër treedt op als communicatiemedewerker binnen de organisatie, die wekelijks de diverse communicatie-uitingen op zich neemt. Ook een vormgever is regelmatig op locatie. Zo garanderen we dat de externe communicatie wordt verzorgd vanuit een sterke binding met het bedrijf.