Innovatie Veenkoloniën

Think

Agenda voor de Veenkoloniën is een samenwerking tussen gemeenten, agrariërs, onderwijs, waterschappen en ondernemers. Met initiatieven zoals InnovatieVeenkoloniën en de EO Weijers prijs werken ze aan een sprankelende toekomst voor de Veenkoloniën. De missie luidt: 'De Veenkoloniën profileren en positioneren als innovatief landbouwgebied'. Een duidelijke boodschap die doorklinkt in de hele communicatiemix. 

Create

Voor het profileren van Agenda voor de Veenkoloniën is het projectbureau regelmatig in het nieuws en worden diverse activiteiten voor stakeholders georganiseerd. PuurIDee is mediapartner is het maken van de uitnodigingen, het jaarverslag, de website en presentaties. 

Manage

PuurIDee coördineert de communicatie in een snelle en strakke uitvoering: huisstijlbewaking, een effectieve communicatiestructuur en de juiste mediaproductie zorgen voor een optimale beleving van de Veenkoloniën bij de doelgroepen. Dankzij één aanspreekpunt binnen ons team heeft het projectbureau toegang tot een complete communicatie-afdeling.