Acantus Groep

Think

Woningcorporatie Acantus is gespecialiseerd in sociale huurwoningen in Groningen. Daarnaast heeft zij beschikking over een aantal kavels in Oost-Groningen. Stimuleren van de verkoop vereist een nieuwe denkrichting. Een opvallende campagne met een licht commerciële inslag. Maar niet té commercieel, want de sociale identiteit van Acantus staat voorop.

Create

Om mensen bewust te maken van de kavelverkoop van Acantus hebben we naast een concept ook een communicatieplan uitgewerkt. Een mediamix van online en offline kanalen, die elkaar optimaal versterken. Informatie op de website en een Adwords campagne, aangevuld met een folder en een speciale Kaveldag waar geïnteresseerden bijeenkomen. Goed zichtbaar offline, goed vindbaar online!

Manage

“Open de deur naar betaalbare woonwensen”, dat is de boodschap binnen het concept. Het beeld toont een gezin op een kavel met een deur in de kleur van Acantus. Daarmee worden niet de kavels, maar de toekomstige bewoners centraal gesteld. De begeleidende teksten zijn duidelijk en gaan uit van de wensen van de koper.