Nieuws over jouw webhosting

Sinds enige jaren zijn we jouw partner voor je website, inclusief hosting & domeinregistratie. Onze ambitie is om je altijd optimaal van dienst te zijn. Daarom hebben we de hosting & domeinregistratie ondergebracht bij een zorgvuldig geselecteerde specialist: Webba. Ze bedienen sinds 10 jaar, vanuit hun vestiging in Emmen, mkb-klanten naar tevredenheid en hebben een uitgebreid technisch team in huis.

 

 

We hebben je middels een brief en een mailing hier kort over geinformeerd. Op deze pagina vind je meer informatie en veelgestelde vragen:

  • Waarom wordt mijn website niet meer door PuurIDee gehost?

Wij zijn altijd op zoek naar optimale dienstverlening. Om te voldoen aan de groeiende (specifieke) vragen op hostinggebied en de grote wens om 24/7 dienstverlening aan te kunnen bieden, zijn de hostingdiensten ondergebracht bij Webba. 

  • Wat gebeurt er met mijn domeinnamen?

Er vindt een administratieve wijziging plaats. Een domeinnaam is altijd jouw eigendom; deze wordt nu alleen niet meer administratief door PuurIDee beheerd, maar door Webba / Spothost.

  • Ik kom ook de naam Spothost tegen, klopt dat?

Dit klopt. Spothost is de officiële naam waarmee Webba staat ingeschreven bij SIDN (SIDN is de afkorting van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland). De SIDN verzorgt de uitgifte en registratie van .NL domeinnamen. Zowel Spothost als Webba zijn gevestigd op hetzelfde adres, hebben dezelfde eigenaren en je wordt door hetzelfde supportteam geholpen als je het storingsnummer belt.

  • Hoe bereik ik Webba? 

Heb je een vraag over je hosting? Stuur je vraag naar support@webba.nl of bel via telefoonnummer:  0591-714699. De reguliere openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur. Is er sprake van (echte) spoed, dan kun je Webba ook buiten openingstijden bereiken.

  • Administratie van de hosting via Webba

Je nota voor de hosting ontvang je vanaf 1 januari 2019 van Webba.

  • Noodgevallen buiten kantoortijd

Een noodgeval buiten kantoortijd? Geen probleem, neem contact op met Webba via: 0591-714699. 
 

Nog vragen?

Deze pagina wordt bijgehouden op basis van vragen die wij hebben opstesteld en die wij ontvangen van klanten. Heb je een vraag waarop je in bovenstaand overzicht geen antwoord vindt? Laat het ons dan weten (0599 658825 of info@puuridee.nl) zodat wij je kunnen helpen én bovenstaande overzicht kunnen aanvullen. 

Vriendelijke groet,
 
Namens Webba
Edwin Gels, Ronnie Karstenberg en Stefan Kuhl
 
Namens PuurIDee
Bastiaan Amsing en Kirstin Smid