Beeld bij Huisstijl & Branding

Huisstijl & Branding

Een huisstijl is meer dan gewoon een goed logo. Visuele identiteit gaat over grafische vormgeving, webdesign, copywriting en de juiste content. En dat is geen eenrichtingsverkeer. Daarom zetten we bij PuurIDee niet meteen onze fanatieke vormgevers aan het werk, maar plannen we eerst een goed gesprek met je. Zo bepalen we de kracht en de koers van jouw organisatie.

Stel je vraag of maak een afspraak
Beeld bij Strategie & Communicatie

Strategie & Communicatie

Wat is de juiste marketingmix? Welke communicatiemiddelen zet ik in? Benut ik mijn mediakanalen wel optimaal? Vragen waar veel bedrijven mee worstelen. Bij PuurIDee doen we graag even een stapje terug. Wat wil je bereiken?

Stel je vraag of maak een afspraak
Beeld bij Promotioneel drukwerk

Promotioneel drukwerk

We vinden onze weg in de digitale wereld, maar weten ook hoe belangrijk het is om offline aanwezig te zijn. En dat vereist een hele andere aanpak! Waar een online advertentie snel moet overtuigen, kun je met drukwerk langer de aandacht vasthouden. Per medium bekijkt PuurIDee waar de mogelijkheden liggen en hoe je deze optimaal kunt benutten.

Stel je vraag of maak een afspraak
Beeld bij E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mailmarketing omvat eigenlijk al het contact dat je via e-mail met klanten hebt. Dat kan gaan om een direct mail, nieuwsbrief of complete e-mailcampagne met specifieke aanbiedingen. Allemaal klantencontact waar je commercieel je voordeel mee kunt doen. 

Stel je vraag of maak een afspraak
Beeld bij Webdesign & usability

Webdesign & usability

Gebruiksvriendelijkheid online en tóch opvallen? Die mix maken we zonder meer. Of het nu gaat om een website, webshop, online campagne of ander internetproject: PuurIDee gaat de uitdaging graag met je aan voor webdesign dat voldoet aan alle wetten van de usability en conversie. Dit alles vanzelfsprekend om jouw klant te overtuigen om voor jou te kiezen.

Stel je vraag of maak een afspraak
Beeld bij Online gevonden worden

Online gevonden worden

Online zijn is één ding, gevonden worden is een tweede. Als mensen zoeken op jouw vakgebied, sta je natuurlijk het liefst bovenaan in Google. Daar weten wij wel raad mee! Met zoekoptimalisatie van de website en Adwords houd je dankzij online statistieken vat op elk resultaat.

Stel je vraag of maak een afspraak