Winkler Prins

Think

Scholengemeenschap Winkler Prins klopte vorig jaar bij ons aan om een nieuwe website te ontwikkelen. Hun wens? De websitebezoeker in zo min mogelijk klikken toegang geven tot de gewenste informatie. PuurIDee deed onderzoek naar de doelgroep en bepaalde op basis hiervan de toptaken (handelingen) die de bezoeker kan uitvoeren op de website. Op de nieuwe website krijgt elke doelgroep snel én gericht antwoord op al haar vragen.

Create

Op de nieuwe website wordt niet alleen de informatie duidelijk en gestructureerd weergegeven, ook de sfeer van de scholen komt direct naar voren. Zo hebben foto’s van leerlingen en medewerkers een prominente plek gekregen. Het webontwerp van Winkler Prins heeft een volwassen uitstraling door blauw als basiskleur te gebruiken en rood en oranje als accentkleuren.
 

Manage

De nieuwe website staat inmiddels al een tijdje live, maar daarmee hebben we geen afscheid genomen van de communicatiewerkzaamheden voor Winkler Prins. Elk maand analyseren we hoe het met de website gaat, in welke pagina’s de bezoekers het meest geïnteresseerd zijn en wat we kunnen doen om de bezoeker optimaal te blijven bedienen. Zo blijven we de website continu verbeteren!