WasXpress

Think

WasXpress is een moderne wasstraat in Musselkanaal. Ze bieden zeven dagen per week professionele, duurzame en bemande 5-sterren service. Om WasXpress op de kaart te zetten heeft PuurIDee een huisstijl, reclamemateriaal en een website ontwikkeld.

Create

Het speelse beeldmerk verwijst naar de wasborstels die zeven dagen per week draaien in de wasstraat van WasXpress. Het beeldmerk komt overal terug, zo ook op het visitekaartje. Hierbij is voor een grote uitsnede gekozen waarbij sommige delen van het beeldmerk zijn afgesneden. Dit geeft aan dat WasXpress zo veel meer doet dan een andere wasstraat. Zo heeft WasXpress bijvoorbeeld ook een mattenklopper, stofzuigers en een geurenautomaat om je auto ook zelf spik en span te maken.

Manage

Om naamsbekendheid te vergroten en deze nieuwe wasstraat op de kaart te zetten heeft PuurIDee een dynamische website gebouwd. Alle diensten worden op deze website overzichtelijk weergegeven. Met de nieuwe huisstijl én website is WasXpress pas écht een moderne wasstraat; rijd jij ook al extra schoon op de weg?