TORI-Kindercoachopleidingen

Think

Wie kindercoach wil worden, kan bij TORI terecht. Maar vanaf nu wil het bedrijf zich breder gaan positioneren: naast kindercoach, kun je bij TORI ook leren hoe je jongerencoach of oudercoach wordt. Met een strategische workshop draaiden we de blik van de oprichter 180 graden om: wat is de kern van je bedrijf en hoe verpak je dit in de juiste pakketten voor de klant?

Create

Voorheen stond er veel tekst op de website van TORI. Nu hebben we er bewust voor gekozen om de content op te delen in verschillende fases, zodat gebruikers direct weten welke informatie voor hen bedoeld is. Overdaad maakt plaats voor overzicht: voor gebruikers, maar ook voor TORI zelf! Heldere pakketten staan nu centraal in alle cursussen.

Manage

De website is tegenwoordig te vinden onder de krachtige url tori.nl. Ook op social media is bewust gekozen voor korte en sterke quotes met duidelijke kleuren. Juist in dit vakgebied kan het soms lastig zijn om concreet te blijven: met deze formule kies je voor een unieke positie in de markt.