Stichting Natuurlijk Wonen

Think

Stichting Natuurlijk Wonen wilde zich presenteren aan verschillende doelgroepen, zowel zakelijk als particulier. Samen hebben we tijdens een strategische workshop de identiteit van de stichting bepaald. Na de strategische fase stak PuurIDee de handen uit de mouwen. PuurIDee ontwikkelde een logo, informatiesheets en een basiswebsite. 

Create

Stichting Natuurlijk Wonen introduceert een nieuwe manier van wonen en bouwen, waarbij groen, sociaal en flexibel de kernwaarden zijn. De kleuren in het logo (groen en blauw) staan voor duurzaamheid en gezamenlijkheid. De cirkel in het logo verwijst naar de openheid van het co-housingproject van Stichting Natuurlijk wonen waarbij het gemeenschappelijke een centrale rol heeft. 

 

 

Manage

Met het logo, de informatiesheets en de website laat Stichting Natuurlijk Wonen zien een vooruitstrevende stichting te zijn, die leefbaarheid in de samenleving en innovatie in bouwtechnieken belangrijk vindt. De basiswebsite is het online visitekaartje van de stichting en introduceert het vernieuwende en toekomstgerichte concept bij zowel de zakelijke als de particuliere doelgroep.