ScreenCom

Think

ScreenCom is een internationale specialist op het gebied van narrowcasting. Zo combineren ze solide technische oplossingen met strategie en creativiteit. PuurIDee stak haar handen uit de mouwen en ontwierp een huisstijl voor ScreenCom. Daarnaast ondersteunt PuurIDee ScreenCom regelmatig in verschillende marketingwerkzaamheden.

Create

Dat de klant alles in de handen van ScreenCom kan leggen en erop kan vertrouwen dat het goed komt; dat is wat ScreenCom wil uitstralen met de huisstijl. De paarse kleur leent zich hier perfect voor. De kleur staat voor rust, kalmte, waarheid, wijsheid én creativiteit. Het icoon, de twee pijlen, van het logo staat voor continu vernieuwen. Dit verwijst naar de gebruiksvriendelijke software waarmee de inhoud altijd snel kan worden aangepast. 

Manage

Naast het ontwerpen van de huisstijl is PuurIDee de content studio voor ScreenCom. Voor diverse klanten van ScreenCom maken we video’s, animaties en basistemplates. De marketeer van ScreenCom ondersteunen wij bij het opzetten van een optimale (B2B) marketingmix. Samen verzorgen we online content op de website en social mediakanalen.