Prummel Meubelen

Think

Ervaar wat wonen is bij Prummel Meubelen in Stadskanaal. Jelle en Ria Prummel heten je van harte welkom in hun sfeervolle woonwinkel en voorzien je graag van eigentijds interieuradvies. Met expertise op het gebied van metamorfoses, 3D impressies en styling maken ze van jouw huis een waar thuis.

Create

Bij een eigentijdse winkel hoort ook een verfrissende website. PuurIDee ging langs bij Prummel Meubelen en vertaalde de sfeer in de winkel naar een sfeerimpressie op de website. Het webontwerp karakteriseert zich als onderscheidend en vernieuwend; net als Prummel. Belangrijk hierbij is de portret- en interieurfotografie. Op basis van het webontwerp hebben we een creatieve briefing en moodboard voor de fotografe gecreëerd en de fotoshoot gecoördineerd.

Manage

Naast een nieuwe website heeft PuurIDee ook het logo een restyle gegeven. Met een leesbaarder en originele typografie wordt het accent gelegd op de identiteit van Prummel. We hebben de stap gemaakt van de bordeauxrode kleur naar donkergeel om het verfrissende karakter te accentueren. Ondertussen blijven wij de website continu vernieuwen, voeren we de nieuwe huisstijl in alle reclame-uitingen door en maken we drukwerk voor Prummel Meubelen.