Primenius

Think

Primenius is een stichting voor primair onderwijs met 34 basisscholen in de provincies Groningen en Drenthe. Om de personeelsleden van alle basisscholen met elkaar en de stichting te verbinden, brengt Primenius drie keer in het jaar het personeelsblad ‘Link’ uit. PuurIDee bepaalde samen met de interne redactie van Primenius de artikelen en verzorgt sinds de eerste editie het ontwerp.

Create

Elke pagina van de ‘Link’ is anders, maar altijd even kleurrijk. De kleuren van de huisstijl van Primenius vormen de rode draad in het gehele ontwerp. Het blad geeft informatie over ontwikkelingen in het onderwijs, de visie van de stichting, updates van de scholen, verslagen van trainingen en ook iedere editie komen één of meerdere medewerkers aan het woord over hun vakgebied. Alle artikelen ondersteund met beeldmateriaal en illustraties. Zo blijft de lezer geboeid en is iedere volgende pagina weer een verrassing.

Manage

De kracht van het personeelsblad zit in de verbinding. Hoe leg je de link tussen zo’n 600 onderwijsspecialisten? Van leerkracht tot beleidsmaker en van personeelsfunctionaris tot conciërge. Door een nauwe samenwerking met Primenius zelf – die met oren en ogen in de scholen zelf de content opstelt – kunnen we elke editie weer een sprankelend en informatief personeelsblad opleveren.