Kunstenschool ZG

Think

Ondanks dat de website van de Kunstenschool ZG recent vernieuwd was, werd PuurIDee in oktober 2018 gevraagd een advies te geven over de website. Het nieuwe online jasje zat namelijk niet als gegoten.

Na een kritische blik werd besloten een nieuwe website te ontwikkelen, waarbij naast een duidelijke structuur en goede zoekfunctie, juist de uitstraling van de nieuwe website heel belangrijk was. De Kunstenschool ZG koos voor PuurIDee door onze visie op online identiteit, het meedenken in het gehele proces en de hoge standaard op het gebied van design. Een goed ontwerp is tenslotte een kunst op zich!

Create

Het webdesignproces startte met een workshop waarbij we samen de lijnen hebben uitgezet voor een goede (menu)structuur. Daarnaast hebben we de doelen van de website geformuleerd en bezoekerspaden bepaald. Het voordeel van een gezamenlijke workshop is, naast het verkrijgen van essentiële informatie, dat we de klant goed leren kennen. Op deze manier kunnen we de optimale vertaalslag maken naar het webontwerp.

Naast het ontwerp van de website vroeg de Kunstenschool ZG ons om mee te denken over de promotie van verschillende evenementen. Na het maken van een plan van aanpak mochten we aan de slag met het ontwerpen van advertenties, flyers, driehoeksborden en posters voor de Proeverij en het Slotfestijn. Een ontzettend leuke klus! De huisstijl werd met elke uiting sterker en consistenter. Dit zorgde voor een krachtige, professionele en vernieuwende uitstraling.

Manage

De website is live en de eerste aanmeldingen stromen bij de Kunstenschool ZG binnen via het online inschrijfformulier op de website. We blijven de website doorontwikkelen, zorgen voor monitoring van de website en sturen bij aan de hand van de bezoekersresultaten en het zoekgedrag. Vanaf september vind je ook de nieuwsbrief van de Kunstenschool ZG op de website, deze wordt regelmatig verstuurd en beschikbaar gesteld op de website.