Gemeente De Fryske Marren

Think

In Broek Zuid woon je zoals jij het wilt: in een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Broek Zuid is een nieuw woonproject van gemeente De Fryske Marren. PuurIDee ondersteunt de gemeente in marketingwerkzaamheden en projectmanagement. In een workshop bepaalden we samen de identiteit van Broek Zuid en stelden we een strategisch marketingplan op. Een mooie start van dit project!

Create

In Broek Zuid koop je een kavel waar je boot in de achtertuin ligt; klaar om de prachtige Friese meren te verkennen. Dit lieten we terugkomen in het projectlogo, waarbij de ‘e’ een ondergaande zon in het water visualiseert. Om Broek Zuid een online gezicht te geven ontwikkelden we een interactieve website waarin de prachtige omgeving centraal staat. We gingen samen met een fotograaf op pad om het unieke landschap van Broek Zuid vast te leggen.

Manage

Na de identiteit te hebben bepaald en het project visueel en online een gezicht te hebben gegeven houdt PuurIDee niet op; we blijven de gemeente De Fryske Marren ondersteunen richting de verkoopfase met onder andere de ontwikkeling van een 3D-animatie, social media content en het schrijven van e-mailnieuwsbrieven.