De Haan Special Equipment

Think

De Haan SE is een wereldspeler op het gebied van hijsblokken en staaldraadeindverbindingen. Al sinds 1898 produceren en leveren zij vanuit Noord-Nederland producten aan nationale en internationale organisaties in de hef- en hijsindustrie. Eind 2019 hebben zij hun diensten uitgebreid naar Amerika: een nieuwe uitdaging. De aftrap was in maart 2020 tijdens de ConExpo in Las Vegas. Daar waren alle Amerikaanse vertegenwoordigers aanwezig voor een indrukwekkende presentatie. PuurIDee maakte diverse middelen voor de stand en productpresentatie.

Create

Om De Haan SE goed zichtbaar te laten zijn op de Amerikaanse markt én op de beurs heeft PuurIDee een video, een vouwtent, beurswanden, flyers en een uitgebreide productcatalogus gemaakt. In het voortraject zijn de Amerikaanse vertegenwoordigers afgereisd naar Stadskanaal om kennis te maken met de ‘home office’ in Nederland. Voor deze bijzondere gelegenheid hebben we typisch Nederlandse relatiegeschenken ontworpen: Delftsblauwe doosjes met typisch Amsterdams grachtenhuisje!

Manage

In de toekomst zal De Haan SE haar diensten en bekendheid in Amerika, maar ook in andere landen, verder blijven uitbreiden. PuurIDee werkt continu mee aan het marketingplan dat het beste past bij deze uitdaging en bij het bedrijf. Zo maken we samen hun doelen de realiteit!