CJ2 Hosting

Think

Bij PuurIDee kun je terecht voor al je marketing- en communicatievraagstukken: daar weet CJ2 Hosting alles van! CJ2 bouwt sinds 2002 aan een snel en stabiel netwerk en is uitgegroeid tot een van de grootste ISP/hosting-bedrijven van Noord-Nederland. PuurIDee is de vaste marketing- en communicatiepartner van CJ2 en samen sparren we het hele jaar door over het vasthouden en aanscherpen van de juiste strategie.
 

Create

“PuurIDee is ontzettend goed in vormgeving en content ontwikkeling”, aldus Leontien van CJ2. Deze kwaliteiten zetten we dan ook graag in voor een alomvattende en complete ondersteuning op marketinggebied. Zo begonnen we aan een verfrissende restyle van de huisstijl! Om de branding van het bestaande logo te versterken, zijn de herkenbare huisstijlelementen voornamelijk ontworpen in de kleuren oranje en rood. Daarnaast hebben we een groene kleur toegevoegd aan het kleurenpalet. Deze kleur licht acties toe en valt door het contrast met de andere kleuren volop in de aandacht. Niet alleen aan de kleur, maar ook in de typografie is het nodige veranderd. Door te kiezen voor een unieke typografie worden de ronde vormen van het logo extra geaccentueerd. Naast het vormgeven van de vernieuwde huisstijl ontwerpen we ook wekelijks overige marketingmiddelen voor CJ2, zoals beachflags, beursstands en social media posts.

Manage

Carlos, eigenaar van CJ2: “Het is fijn dat PuurIDee zo breed is. Van online plaatjes maken tot drukwerk en teksten, voor alles kunnen we bij hen terecht en met korte lijntjes in het contact weten we dat het altijd goed komt”. Hoe brengen we dit in de praktijk? We voeren de huisstijl door in o.a. de social media kanalen door wekelijks berichten voor CJ2 te schrijven. We verzorgen regelmatig een online nieuwsbrief. Voor nieuwsberichten op de website nemen we interviews af met klanten van CJ2, waar we een mooie klantcase over schrijven. CJ2 organiseert voor haar klanten 3 à 4 keer per jaar een kennissessie. Hierbij ondersteunen wij waar nodig met vormgeving en communicatie. Uiteraard drinken we regelmatig een kop koffie om de laatste ontwikkelingen te bespreken, zo houden we elkaar altijd up-to-date!