.pet projectinrichters

Think

Twee jaar geleden kwam .pet projectinrichters bij PuurIDee om ons energieke en kenmerkende kantoor in te richten. Aan ons nu de beurt om een dienst terug te leveren: het ontwikkelen van een sprankelende uitstraling voor .pet projectinrichters. We begonnen met een workshop met alle medewerkers van .pet om de wensen in kaart te brengen en werkten een passende tone of image en tone of voice uit. Uit de workshop bleek dat naast de wens om een nieuwe website te laten ontwikkelen ook de huisstijl wel een restyle kon gebruiken. Daar gingen we natuurlijk graag mee aan de slag!

 

Create

Met de restyle van het logo hebben we vorm gegeven aan de nieuwe positionering van .pet projectinrichters: ‘Startpunt voor projectinrichting’. Het originele beeldmerk in de vorm van een uitroepteken heeft plaatsgemaakt voor een punt die eigenzinnig voor de bedrijfsnaam is blijven staan. In het ontwerp van het woordmerk ‘.pet’ hebben we de kenmerken design, ergonomie en duurzaamheid verwerkt. Daarnaast gingen we aan de slag met de nieuwe website die bijdraagt bij aan de online zichtbaarheid van .pet en volledig uitstraalt wie .pet is. Je herkent het bedrijf perfect in de website. Bovendien brengt dit online visitekaartje overzichtelijk alle diensten en producten die .pet levert in beeld.

Manage

Met de lancering van de nieuwe huisstijl en website kunnen we terugkijken op een geslaagd project. We blijven .pet projectinrichters ondersteunen met passend communicatiemanagement. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat elke websitepagina goed zichtbaar is in zoekmachines en spelen we in op het zoekgedrag van de bezoeker.