Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Het is aan te raden minstens twee keer per jaar je wachtwoord te wijzigen. Dit kun je eenvoudig zelf. Typ je website in de adresbalk met /webmail erachter. Dus www.mijndomeinnaam.nl/webmail.

Log in met je e-mailadres als gebruikersnaam en het wachtwoord dat je op dit moment hebt. In het scherm hierna zie je rechtsbovenin een tandwiel met 'Settings'. In het scherm dat nu verschijnt, zie je je onderaan in de linkerbalk 'Password' staan. Als je hierop klikt, kun je eenvoudig je wachtwoord veranderen in een wachtwoord dat je zelf hebt gekozen.