Ondersteuning E-mail

Hoe maak ik een nieuw e-mailadres aan?

Om een nieuw e-mailadres aan te maken kun je het best even contact met ons opnemen.
Bel naar 0599 65 88 25 of mail naar info@puuridee.nl

Wat is het wachtwoord van mijn e-mailadres?

Wachtwoord kwijt? Bel of mail jouw contactpersoon binnen PuurIDee en je krijgt van ons een nieuw wachtwoord.
Zorg er wel voor dat je dit nieuwe wachtwoord invult op alle apparaten waar je dit e-mailadres op gebruikt.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Het is aan te raden minstens twee keer per jaar je wachtwoord te wijzigen. Dit kun je eenvoudig zelf. Typ je website in de adresbalk met /webmail erachter. Dus www.mijndomeinnaam.nl/webmail.

Log in met je e-mailadres als gebruikersnaam en het wachtwoord dat je op dit moment hebt. In het scherm hierna zie je rechtsbovenin een tandwiel met 'Settings'. In het scherm dat nu verschijnt, zie je je onderaan in de linkerbalk 'Password' staan. Als je hierop klikt, kun je eenvoudig je wachtwoord veranderen in een wachtwoord dat je zelf hebt gekozen.

Hoe log ik in op mijn webmail?

Om gebruik te maken van webmail typ je in de adresbalk van de browser jouw domeinnaam met /webmail erachter. Je komt nu terecht in de RoundCube webmailsoftware. Let op dat je bij 'Gebruikersnaam' je volledige e-mailadres invult. Na het inloggen beland je in de inbox van je e-mailaccount.

Lees verder
Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn computer?

Wanneer het e-mailverkeer onder jouw domeinnaam wordt afgehandeld door ons, dan kun je met behulp van onderstaande instellingen je e-mail benaderen vanaf jouw computer of laptop. Het komt ook voor dat wij wel het verkeer op de website afhandelen maar niet het e-mailverkeer. Neem in dat geval contact op met de partij die verantwoordelijk is voor de e-mailafhandeling van jouw domeinnaam. Weet je niet zeker of wij verantwoordelijk zijn voor de e-mailafhandeling? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen PuurIDee.

Lees verder
Hoe stel ik mijn e-mailadres in op Android, iPad of iPhone?

Ook op je Smartphone kun je gebruik maken van e-mail onder je eigen domeinnaam.

Op deze pagina leggen we uit hoe je de e-mail instelt op jouw Android- of iOS-telefoon.

Lees verder