Verhuizing PuurIDee

De verhuizing van PuurIDee komt steeds dichterbij! Als alles volgens plan verloopt zitten we in de zomer in ons fantastische nieuwe pand... vijfhonderd meter verderop!


Ruim 700 m2 inspiratie
Het pand biedt meer dan 700 m2, verspreid over twee verdiepingen. De begane grond is ruim en licht; hier zullen de meeste werkplekken komen. Verbinding en openheid zullen daarbij centraal staan. Denk dus niet aan ouderwetse kantoortjes met schotten ertussen, maar aan lichte en open werkplekken die uitnodigen tot creatief denken en samenwerken.

Open ruimte, vrije geest
Creativiteit vraagt om ruimte! Ook op de eerste verdieping zullen veel wanden dus worden verwijderd om er zoveel mogelijk één geheel van te maken. In plaats van de muren die je nu ziet, zal de indeling speelser en vrijer worden.

PuurIDee kantine
Waar de mannen op de foto nu bouwoverleg plegen, komt de kantine van PuurIDee. Hier kunnen de collega’s en onze bezoekers genieten van een hapje en drankje.

Afwerking van het pand
Waar de gemiddelde kijker misschien alleen maar muren ziet, zien wij het al helemaal voor ons! Natuurlijk, er is nog genoeg te installeren, verbouwen en in te richten, maar we lopen op schema! Ook de buitenkant wordt flink opgeknapt, zodat het pand van top tot teen een locatie wordt om trots op te zijn.