Uitgelicht: Sesilia - Vormgever

“Dit is te mooi om waar te zijn!” was mijn eerste gedachte toen ik bij PuurIDee kwam. Veel mensen nemen vaak rationele beslissingen, ik volg altijd mijn gut feeling. En deze beslissing klopte helemaal, big time! Bij PuurIDee voel ik me al vijf jaar helemaal thuis. Je weet wat ze zeggen: time flies when you’re having fun.

Ik hou van mooie ontwerpen maken…

… alhoewel iets alleen mooi vinden en het daarom maken niet genoeg is. Een mening waarom iets wel of niet mooi is, is heel persoonlijk en abstract. Wanneer ik een huisstijl of logo ontwerp, houd ik altijd de strategie in mijn achterhoofd. Achter elke kleur, vorm of lijn zit een redenering. Het ontwerpen van een bepaalde stijl gaat niet per se om hoe mooi het eruit ziet. Noch de smaak van de klant of de mijne. Hoewel het natuurlijk heel verleidelijk is om tijdens het proces mijn eigen smaak te verwerken, probeer ik me daar altijd los van te maken. Het verhaal en de bijbehorende strategie heeft voor mij de overhand en is dé leidraad om een opvallende stijl te creëren die bij de klant en zijn bedrijf past.

It makes all the difference!

Met de juiste strategie en het juiste design, zorgen wij als team voor doeltreffende communicatie voor jouw bedrijf. Elke dag komen we naar onze playground waar alle ingrediënten van onze persoonlijkheden samenkomen: ambities, perfectionisme, dwangmatige OCD-gewoonten, kritische blikken en creativiteit. Dat is precies de reden waarom ik op mijn plekkie zit bij PuurIDee, and i’m loving every second of it :-)