Uitgelicht: Sanne - Communicatieadviseur

In het begin van mijn carrière leerde ik dat klanttevredenheid altijd op nummer één staat. Ik werkte in het toerisme en kwam er al snel achter dat het allemaal gaat om de beleving in de gehele klantreis. Omdat ik dit erg interessant vond en me hier verder in wilde verdiepen heb ik de duale opleiding Commerciële Economie in de richting marketing en sales gevolgd. Het mooie aan een duale opleiding vind ik dat je alle theoretische kennis direct kunt toepassen in de praktijk en daardoor veel en snel leert.

Groningse nuchterheid

Na het afronden van de opleiding heb ik enkele jaren gewerkt in de B2B marketing. Deze jaren heb ik veel projectmatig gewerkt. Het werken voor verschillende opdrachtgevers, in allerlei branches, met een grote diversiteit aan producten, diensten en doelgroepen heb ik altijd erg leuk gevonden. Het was voor mij daarom een logische stap om een eigen bedrijf te starten. De afgelopen vijfenhalf jaar heb ik met Attent marketing diverse bedrijven in de provincie Groningen geholpen met hun marketingstrategie en de uitvoering hiervan. De heersende cultuur binnen deze regio is iets waarin ik mij erg in thuis voel. Men zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Let’s go!

Sinds 2020 heb ik mijn krachten gebundeld met PuurIDee om opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen. In mijn optiek kun je met een groter team namelijk nog veel betere concepten en creatievere communicatiemedia maken. Samen kunnen we onze klanten helpen nóg beter te presteren.

De verwachting van de opdrachtgever overtreffen is de uitdaging; elke organisatie verdient een optimale vertaalslag van plannen naar actie. Ik kijk ernaar uit om samen met het team de gewenste doelgroep aan onze opdrachtgever te verbinden door de beste campagnes en middelen. Kom maar op met die strategieën, campagnes en middelen die bijdragen aan het bedrijfsresultaat van de klant!

Ondernemend in hart en nieren

Naast het werk ben ik actief als bestuurslid van Ondernemerskring Oost-Groningen en lid van Rotary Club Winschoten. Naast leuke persoonlijke contacten, bieden deze clubs mij ook een bredere kennis van actualiteiten, innovaties en wat er speelt in bepaalde beroepen en branches. Ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de organisatie van activiteiten zoals een ondernemersavond of een activiteit voor een goed doel.