Uitgelicht: Rozemarijn - stagiaire

Hallo! Mijn naam is Rozemarijn Brugge, student Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Bij PuurIDee voer ik een afstudeeronderzoek uit om de online marketing voor de klanten te optimaliseren. 

Relevant onderzoek

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zich online te profileren. Een goed moment om te onderzoeken hoe goed de digitale middelen worden ingezet: wat doe je op social media, wat is het rendement van een online advertentie en hoe word je gevonden op Google?

De Google van Stadskanaal

Op zoek naar afstudeerbedrijven, kwam PuurIDee met stip op nummer één binnen. Een bedrijf dat weet hoe belangrijk het is om je te onderscheiden, van strategische communicatie tot een roze koe in de tuin! Mocht je het je afvragen: de koe heeft nu een mooie plek binnen gekregen.

Van iets lelijks iets moois!

Naast mijn bezigheden bij PuurIDee breng ik mijn vrije tijd door met mijn man en twee dochters. Daarnaast houd ik van zingen en ben ik gek op alles wat met wonen te maken heeft. Van kringloopwinkels tot tijdschriften; het liefst probeer ik om van iets lelijks iets heel moois te maken!