Uitgelicht: Rozemarijn - Communicatieadviseur

Tijdens het derde jaar van mijn studie reed ik voorbij het (oude) pand van PuurIDee en was vastbesloten: daar wil ik mijn afstudeerstage doen! Maar ja, je kunt wat willen.. Gelukkig zagen ze het bij PuurIDee zitten, dus de september daarop startte ik.

Een kort uitstapje

Na een fantastisch half jaar was ik afgestudeerd en was het tijd om aan het werk te gaan. Tijd voor een nieuwe uitdaging, dacht ik. PuurIDee kon toch niet het enige leuke bedrijf zijn? Ik heb zulke brede interesses en tel daarbij op dat ik graag wat andere bedrijven wilde leren kennen om meer ervaring te krijgen. Dus vertrok ik na mijn afstuderen om aan de slag te gaan bij een andere werkgever. Maar je raadt het al: PuurIDee liet mij niet los. Ik miste de collega’s, ik miste de sfeer, ik miste PuurIDee! Tijd om de stoute schoenen aan te trekken en te bellen met de vraag of ze een plekje voor mij hadden. Gelukkig was dat het geval en kwam ik in oktober terug op het vertrouwde nest ;-)

Het speelveld van PuurIDee

Inmiddels zijn we twee jaar verder. Met veel plezier werk ik voor allerlei verschillende klanten. Het leukste van mijn vak vind ik de afwisseling tussen verschillende bedrijven en opdrachten. Geen klant is hetzelfde en geen vraag is hetzelfde. Het speelveld tussen de mogelijkheden van de bedrijven en onze ideeën, maakt dat ik enorm veel energie krijg van mijn werk.

Niet uit het veld te slaan!

Mijn kinderen begrijpen soms niet dat mijn werk ook écht werk is. Schommels, een glijbaan en een roze koe op een echt kantoor? Die creativiteit en vrijheid op kantoor vind ik heerlijk. En het rennen van hot naar her? Dat hoort erbij en geeft juist extra charme aan het werk. Ik ben nog steeds blij dat ik weer terug ben bij PuurIDee, voorlopig ga ik niet weg. Nou ja, alleen tijdens mijn zwangerschapsverlof dan ;-)