Uitgelicht: Rianne – Office Manager

“Wat een mooi bureau!” dacht ik na een goede samenwerking tussen PuurIDee en mijn voormalige werkgever Ofichem. Na een aantal weken te hebben meegelopen klikte het van beide kanten zo goed dat ik sinds kort in dienst ben als ondersteuning van het team!

Een mooie wending in mijn carrière

Samen met mijn man en onze twee kinderen wonen we in Stadskanaal, dus PuurIDee was voor mij al langer een bekende naam. Na een tijdje getwijfeld te hebben over welke kant ik op wilde in mijn carrière, voel ik me hier helemaal op m’n plek! In deze voor PuurIDee nieuwe functie komen mijn opleidingen Office Management en Communicatie heel mooi samen en ben ik dagelijks betrokken bij heel uiteenlopende projecten.

Jongleren in een dynamisch speelveld

Ik zorg er graag voor dat alles soepel verloopt: van administratie en het vullen van websites tot klanten of bezoekers ontvangen en zorgen dat ze zich welkom voelen. Het leuke is dat je hier veel meekrijgt van allerlei verschillende opdrachtgevers: van ambacht en horeca tot overheidsinstanties en grote productiebedrijven. Geen dag is hetzelfde in het dynamische speelveld van een communicatiebureau!