Uitgelicht: Miranda – Communicatiemedewerker

Hej! Ik ben Miranda. Door een samenloop van omstandigheden kwam ik, na bijna 3 jaar, opnieuw in contact met  PuurIDee.  Zij hadden een vacature en ik was op zoek naar een andere baan. Na een gesprek en een meeloopdag waren we het erover eens: 1+1=2! 

Taal is zeg maar echt mijn ding

Voor onze klanten bijt ik me graag vast in allerlei soorten teksten. Voor de website, kerstkaart, blog en nog veel meer. De uitdaging voor mij is om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen door middel van teksten die duidelijk en prettig leesbaar zijn. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat de juiste woorden worden gebruikt, zodat bijv. de website ook goed wordt gevonden. Door de goede samenwerking met de webdeveloper en grafisch ontwerpers (voor het beeld- en kleurgebruik) kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden. Meewerken vanaf de ruwe schets tot aan het eindproduct, daar krijg ik energie van!

Puur natuur

Mijn verhaal begon ik met Hej!. Misschien komt het je bekend voor van de IKEA. Het is Zweeds voor hallo. Zweden is mijn favoriete vakantieland met z’n pure lucht, ruimte en prachtige natuur.  Daar hardlopen door de bossen en urenlang wandelen maakt me iedere keer weer heel blij.  Hier is mijn uitdaging om de taal goed te leren. Maar nee, verhuisplannen in die richting heb ik niet. Hej då!