Uitgelicht: Lydia - communicatieadviseur & content marketeer

Wat een warm welkom! Dat is wat je bij PuurIDee meteen voelt. Toen ik mijn voeten 3 maand geleden voor het eerst over de drempel zette werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een enorme energieboost. En dat gevoel is gelukkig aan beide kanten blijven hangen want sinds 1,5 maand ben ik één van de communicatieadviseurs die het team van PuurIDee mag versterken. 

Geboren planner

Plannen, organiseren en creëren zitten in mijn bloed. Ik vind het geweldig dat ik deze aspecten kan gebruiken in mijn werk voor klanten. Zorgen dat alles soepel verloopt, goed contact onderhouden en de planning voor ogen houden. Dat zijn dingen die mij dagelijks bezig houden. Dat de klant én zijn doelgroep uiteindelijk enthousiast zijn door jouw werk: dat is waar je het voor doet.  

 

Globetrotter

Mijn organisatietalent zet ik ook graag in buiten mijn werk, en dan het liefst overal ter wereld. Onvergetelijke reizen naar o.a. Hawaï, New York, West Amerika en Cuba heb ik al mogen maken en er staan nog talloze op mijn bucketlist. Met een uitgekiende planning de mooiste plekjes ter wereld ontdekken om dat speciale WOW-gevoel te krijgen is toch echt wel mijn grootste hobby én elke keer weer een geluksmoment.