Uitgelicht: Kirstin - strateeg & eigenaar

Het begon ooit met een advies aan mijn stagebedrijf. Nu realiseert een team van bijna twintig medewerkers dagelijks de mooiste projecten! Ik ben Kirstin, trotse eigenaar van het mooie communicatiebureau in Stadskanaal.

De klant als expert, PuurIDee als specialist

Als oprichter van PuurIDee ben ik nog dagelijks strategisch, creatief en organisatorisch betrokken bij opdrachtgevers. Het is super om mee te blijven denken en steeds weer op zoek te gaan naar vernieuwing! Of het nu gaat om een business plan, een folder, een website of het verbeteren van de interne communicatie. Dat brengt enorm veel diversiteit met zich mee; in opdrachten én opdrachtgevers. De opdrachtgever is een expert in zijn eigen wereld. Zo ontdek je elke dag weer wat over nieuwe bedrijven, branches en vakgebieden. 

Twee stappen vooruit

De meerwaarde van PuurIDee ligt in ons creatieve talent in combinatie met ons strategisch inzicht en ons organisatievermogen. Het is een combinatie waarmee we voor de klant mee én vooruit kunnen denken. Dat maakt me dan ook zo trots op het werk dat we met z’n allen doen en hebben neergezet: de wetenschap dat het de opdrachtgever heeft geholpen om te komen waar hij nu is.