Uitgelicht: Geralt - Operational Manager

“Jij bent de spil in onze organisatie” stond 6,5 jaar geleden in de openstaande vacature voor Traffic Manager bij PuurIDee. Een vacature waar ik bij toeval op stuitte, maar die me enorm aansprak. Destijds mocht ik me namelijk ook al graag overal mee bemoeien, in de positieve zin van het woord ;-). Na snel te hebben gereageerd (de sluitingstermijn was al binnen een paar dagen), duurde het even voordat ik een uitnodiging kreeg. Destijds was ik werkzaam in de retailwereld en heb ik een zakelijke relatie gevraagd om bij PuurIDee mijn sollicitatie nog eens positief te belichten (via deze weg: René Becker, nogmaals dank!). Na de sollicitatieprocedure ging het snel en inmiddels zijn we 6,5 jaar verder en ben ik van Traffic Manager doorgegroeid naar Operational Manager.

Sturen en coachen

Zoals gezegd, bemoei ik me graag met de gang van zaken, het aansturen van teams zit in ‘de aard van het beestje’. Tijdens bijbaantjes is dit ontstaan en het is iets dat ik erg leuk vind om te doen. In mijn huidige functie ondersteun en stuur ik het team aan op operationeel niveau. Hier hoort ook een stuk planning, financiële administratie, personeelsbeleid, procesbeheersing en -bewaking bij. Als team stellen we samen doelen en werken we hard aan het succes van ons bedrijf door het binnenhalen van mooie, nieuwe opdrachten en het zo goed mogelijk bedienen van bestaande klanten.

Dynamische sneltrein

Het klantenbestand waar we voor mogen werken is zeer divers. Van de lokale vishandel, tot aan scholengemeenschappen en internationaal opererende B2B-bedrijven. Omdat we bij iedere klant meedenken vanuit de strategie en van daaruit ook alle media maken, kun je elke keer helemaal opgaan in deze wereld. Elke omgeving vraagt om diversiteit in middelen van de mediamix. Dus elke week komt het hele spectrum voorbij, van advertenties, tot folder, magazines, online nieuwsbrieven, websites, strategie workshops en nieuwe of vervangende huisstijlen. Elke klant heeft vanuit zijn specifieke wereld wensen, deadlines en prioriteiten. Om altijd een optimaal resultaat te behalen is ons werk erg dynamisch en ligt het tempo hoog. Deze dynamische sneltrein zorgt ervoor dat geen dag saai is om bij PuurIDee te werken.