Uitgelicht: Caroline - Communicatieadviseur

Hi, ik ben Caroline! Het is ondertussen alweer een aantal maanden geleden dat ik een open sollicitatie heb verstuurd voor een stageplaats bij PuurIDee. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om meer werkervaring op te doen binnen het vakgebied.  Nadat ik mijn master Communicatiekunde had behaald, heb ik namelijk twee jaar lang totaal iets anders gedaan en kwam ik erachter dat mijn passie toch écht bij marketing en communicatie ligt.

Spoiler alert

Op het moment dat ik solliciteerde, was er eigenlijk geen stageplaats beschikbaar binnen het team van PuurIDee. Na een leuk kennismakingsgesprek hebben we toch besloten dat ik bij PuurIDee kon meelopen om zo te kijken wat we elkaar te bieden hebben! Spoiler: ondertussen ben ik werkzaam als Communicatieadviseur, dus het is van beide kanten goed bevallen. :-)

Variety is the spice of life

Als marketing- en communicatiebureau voert PuurIDee opdrachten uit voor veel verschillende opdrachtgevers. Van lokale bedrijven tot gemeenten en grote internationale organisaties. Het leuke is dat de inzichten van de ene branche soms op een verrassende manier toepasbaar zijn binnen een compleet andere branche. De opdrachten zelf zijn ook verre van saai: de ene dag mag ik een marketingstrategie uitstippelen en de andere dag schrijf ik een persbericht, content voor een nieuwe website of duik ik juist in de interne communicatie. Ik hoef me hier in ieder geval geen moment te vervelen!