Uitgelicht - Steffanie communicatie stagiaire

Hoi! Ik ben Steffanie en vanaf begin september loop ik gedurende drie maanden stage bij PuurIDee! Toen ik de mogelijkheid kreeg om tijdens de master Communicatiekunde stage te lopen, was ik meteen enthousiast. Ervaring opdoen in het vakgebied waar je al jaren voor studeert vind ik heel belangrijk. Ik ging wat rondneuzen op internet en toen was daar ineens PuurIDee! De website sprak me aan en ook de vele kanten van het communicatievak waar PuurIDee aan werkt vond ik interessant. Ik stuurde een open sollicitatie in de goede hoop dat we konden kennismaken. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en ben ik al druk bezig hier op kantoor.

Kijkje in de keuken

De afgelopen vier jaar heb ik voornamelijk in de collegebanken gezeten. Ik vind het dan ook ontzettend leuk, maar tegelijkertijd ook spannend, om nu eindelijk een kijkje te nemen in de keuken van het communicatievak. Alles is nieuw dus dat is een hele uitdaging. Inmiddels zijn we bijna drie weken verder en begint het al te wennen. Ik vind het leuk om opdrachten voor collega's op te pakken en mee te lopen met projecten. De variatie aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik ben heel benieuwd wat de komende maanden nog gaan brengen!

Klanttevredenheidsonderzoek

Naast het meewerken aan opdrachten ga ik ook bezig met een stageopdracht. Mijn opdracht? Het opzetten van een klanttevredenheidsonderzoek voor PuurIDee. Ik vind het erg interessant om te onderzoeken wat klanten van de dienstverlening van PuurIDee vinden en of er eventuele winst te behalen valt. De antwoorden op deze vragen dragen bij aan het op peil houden van en verbeteren van de diensten en producten van PuurIDee. Een mooi en belangrijk uitgangspunt!