Schrijf je in voor peptalk & tips

Ja hoor! Ook wij zijn gewoon online, net als (bijna) iedereen. Met de ouderwetse telefoon hebben we de afgelopen periode zoveel mogen sparren over marketing in deze bizarre tijden dat we bedacht hebben: we gaan het grootser aanpakken. Laat dat nu prima kunnen via nieuwerwetse 'webinars'!

Blijf vooral bellen, maar schrijf je ook even in voor één of meer van de volgende 10 tips. Meld je via onderstaande aanmeldlinks aan! We delen inzichten, beantwoorden je vragen en ontvangen af en toe een expert uit ons netwerk. 

In de online sessie van dinsdag 26 mei gaven we je alle 10 inkoppers voor jouw marketing en communicatie. En wil je meer weten? Per tip hebben we een verdiepend webinar, met een aantal gasten die ook aanschuiven om hun inzichten en expertise te delen. Via onderstaande link kun je je aanmelden:

 • Woensdag 3 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 1: Actieplan in een uur
  Wil je bij de winnaars van morgen horen? Schakel dan nú en schakel op met deze peptalk & tips. Schrijf je in voor ‘Actieplan in 1 uur’ op woensdag 3 juni en maak  in een handomdraai jouw marketingplan.
   
 • Dinsdag 9 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 2: Klantreis op een rij
  Waar en wanneer zien klanten jouw bedrijf? Wanneer zet je welke media in? We zetten in deze peptalk & tips alles op een rij. Luister mee, stel je vragen en maak van elk contactmoment een succes. Klaar voor de trip? Schrijf je in voor dinsdag 9 juni.
   
 • Donderdag 11 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 3: Gewoon (online) bereikbaar met Convident
  Jouw doelgroep is meer online dan ooit! Dus leg je de rode loper digitaal uit. Hoe bereik jij de klant via social media en je website? Bereid je voor op meer likes! Schrijf je in voor het webinar; we gaan in gesprek met Convident en beantwoorden graag jouw vragen op donderdag 11 juni.
   
 • Donderdag 18 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 4: Digitaal vissen met OnDigital Marketing
  Vang jij online al veel bezoekers of… wil je meer? Tuurlijk! Volg daarom deze peptalk & tips over online vindbaarheid. In het webinar ‘Digitaal vissen’ gaan we met Iris van OnDigital Marketing in gesprek en beantwoorden we jouw vragen. Schrijf je in voor donderdag 18 juni. 
   
 • Dinsdag 23 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 5: Aandacht wordt beloond
  Goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor social media posts. Na deze peptalk & tips heb je ongetwijfeld een plan; dát maakt alles makkelijker. Klaar voor meer publiek en likes? Schrijf je in voor het webinar ‘Aandacht wordt beloond’ op dinsdag 23 juni.
   
 • Donderdag 25 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 6: Zeg het met beelden met Van De Bond Pictures
  Een beeld zegt meer dan duizend woorden; kun je nagaan wat je met video’s bereikt! Zoek de interactie op met je klant, eenvoudig dichtbij dankzij video. In deze peptalk & tips gaan we in gesprek met Van De Bond Pictures. Stel jij jouw vragen ook alvast even? Schrijf je hier in voor het webinar op donderdag 25 juni.
   
 • Dinsdag 30 juni, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 7: Houd contact met je klant
  Hoe zorg je ervoor dat de klant jou belangrijk blijft vinden als hij je niet of minder ziet? Zet de stap en creëer waardevol contact. In deze peptalk & tips vertellen we meer over contact en loyaliteit. Ben jij erbij op dinsdag 30 juni?
   
 • Donderdag 2 juli, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 8: Benoem wat je belooft
  Weet de klant wat jouw belofte is? Benoem het! Het is het vertrekpunt van goede marketing. Wat wij beloven voor deze peptalk & tips? Een webinar vol inspiratie over merkbeloftes. Schrijf je dan in voor donderdag 2 juli.
   
 • Woensdag 8 juli, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 9: Vind je toon en tekst 
  Wie heb je voor je? Raak je doelgroep met de juiste toon en tekst! Nooit meer zonder inspiratie voor social media posts, updates voor de website en e-mailnieuwsbrieven. Zorg dat je erbij bent op woensdag 8 juli. Schrijf je alvast in voor deze peptalk & tips.
   
 • Donderdag 9 juli, 13.30 - 14.15 uur
  Tip 10: Medewerkers als motor met Arbeidsvitaminez
  Samen werken aan dezelfde doelen, samen voor de winst. Hoe zorg je voor een positieve sfeer, ook als je elkaar minder vaak ziet? Benut deze peptalk & tips over interne communicatie. Samen met Inez van Arbeidsvitaminez gaan we in op jouw vragen. Schrijf je in voor 9 juli. 


We hopen je (ook) online te zien!
 

Meer weten over GoToWebinar

Hoe werkt GoToWebinar? Wat is handig om vooraf te regelen? In de volgende bijlage hebben we een aantal tips op een rij gezet. Ook vind je hierin de links naar de supportsite van GoToWebinar.