Schrijf je in voor peptalk & tips

Ja hoor! Ook wij zijn gewoon online, net als (bijna) iedereen. Met de ouderwetse telefoon hebben we de afgelopen periode zoveel mogen sparren over marketing in deze bizarre tijden dat we bedacht hebben: we gaan het grootser aanpakken. Laat dat nu prima kunnen via nieuwerwetse 'webinars'!


Blijf vooral bellen, maar schrijf je ook even in voor één of meer van de volgende 10 tips. Meld je via onderstaande aanmeldlinks aan! We delen inzichten, beantwoorden je vragen en ontvangen af en toe een expert uit ons netwerk. 

In de online sessie van dinsdag 26 mei gaven we je alle 10 inkoppers voor jouw marketing en communicatie (kijk hier terug). En wil je meer weten? Per tip hebben we een verdiepend webinar, met een aantal gasten die ook aanschuiven om hun inzichten en expertise te delen. Via onderstaande link kun je je aanmelden:


We hopen je (ook) online te zien!
 

Meer weten over GoToWebinar

Hoe werkt GoToWebinar? Wat is handig om vooraf te regelen? In de volgende bijlage hebben we een aantal tips op een rij gezet. Ook vind je hierin de links naar de supportsite van GoToWebinar.