PuurIDee en Attent marketing bundelen hun krachten

Opdrachtgevers nog beter kunnen bedienen én structureel de partner voor communicatiemanagement zijn en blijven, dat is de koers die we voor ogen hebben. Deze ambitie vraagt om een groei en daar gaan we samen met de opdrachtgevers van Attent marketing en de talenten van Sanne de Gooyer graag invulling aan geven.

Ontmoet Sanne

Als senior communicatieadviseur heeft Sanne ruime ervaring met communicatie, marketing en sales. Daarnaast heeft ze grote affiniteit met ondernemerschap. Vanaf nu is Sanne hét aanspreekpunt binnen ons team voor de nieuwe plannen van onze opdrachtgevers.

Kom maar op!

Sanne: ”De verwachting van de opdrachtgever overtreffen is de uitdaging: elke organisatie verdient een optimale vertaalslag van plannen naar actie. Ik kijk er naar uit om samen met het team de gewenste doelgroep van onze opdrachtgevers te bereiken door de inzet van geweldige campagnes en middelen. Kom maar op met die strategieën, campagnes en middelen die bijdragen aan het bedrijfsresultaat van de klant!”

Een (nog) sterke(re) partner voor communicatie en marketing

Kirstin: “We zijn super blij met de komst van Sanne! We kunnen nu nog beter inspelen op de wensen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Sanne zal zorgdragen voor een goede inventarisatie en coördinatie, zodat het team doelgericht aan de slag kan. Samen kunnen we onze klanten helpen nog beter te presteren en maken we van PuurIDee een nog sterkere partner voor communicatie en marketing."