Klanten PuurIDee op Masters of LXRY 2017

Twee van onze klanten stonden dit jaar op de design edition van Masters op LXRY! Vandaar dat we van de gelegenheid gebruikmaakten om hen op deze eigenzinnige beurs in de RAI op te zoeken.

“Dit is het tweede jaar dat Novariet hier staat”, vertelt eigenaar Leon Eikens: “Waar ik eerst de naam nog moest vragen, is er nu herkenning en ruimte voor een goed gesprek.” Er zijn al meerdere aanvragen geweest, en dan duurt de beurs nog drie dagen. De displays werden geregeld door ScreenCom, waarvoor PuurIDee de content ontwikkelde. Deze schermen bieden mooie ondersteuning wanneer een klant specifieke vragen heeft.

Ook Gideon Traas van Gideon Creations wekt met zijn stand de interesse van bezoekers. Vooral de Opus eettafelset trekt de aandacht: “Je merkt dat er veel mensen zijn met verstand van vakwerk en een liefde voor design.” Voor de inrichting van zijn stand heeft Gideon veel zelf gedaan, vanuit de huisstijl die PuurIDee ontwikkelde.

Fantastisch om onze communicatiemiddelen in actie te zien op een drukbezochte beurs! We zijn benieuwd naar het resultaat en hopen op een mooie nasleep voor Novariet en Gideon Creations.