Gezocht: ervaren communicatiestrateeg

Spindoctor, brandbuilder of merkendokter? Klinkt je dit bekend in de oren? Lees vooral verder als jij ons team versterkt als ervaren communicatiestrateeg!  
 

Hou jij graag de touwtjes in handen en ga je steevast voor de winst? Wij wel! Maar we kunnen nog wel een ervaren communicatiekrachtpatser gebruiken in ons team. Iemand wiens hart sneller gaat kloppen van marktstrategieën en communicatiecampagnes. Of beter nog: van doelen bereiken op creatieve manieren. Ben jij dit? Kom maar op met jouw strategisch communicatieadvies, commercieel inzicht en accurate projectmanagement.

 

Dit zijn wij!

Met 15 enthousiaste collega's staan we voor doelgericht werken met creatieve ideeën zodat we prestaties leveren voor onze klanten. We zijn het team voor strategie & design voor MKB, overheid en onderwijs. We ontwikkelen hun merkstrategie, visuele merkidentiteit én realiseren media. Met continu communicatiemanagement zetten we kansen om in resultaten. Resultaten die we graag samen vieren :-)

 

Laat van je horen als jij dit bent

Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Communicatiekunde (of soortgelijk) en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de bureauwereld. Je voelt je energiek in een commercieel werkveld en hebt ervaring met accountwerk, pitches en aanbestedingen. Startpunt is dat je blij wordt van het verbeteren van opdrachtgevers. Jouw strategisch inzicht wordt dan ook aangescherpt door een visie op verdienmodellen en omzet in het speelveld van het MKB.

Informatie structureer je snel en deel je graag in een inspirerend gesprek, overtuigende presentatie of workshop. Je kunt jouw analyse van de opdrachtgever in no time omzetten naar concrete oplossingen en deze ideeën vertalen naar een inspirerende briefing die we met het team vol enthousiasme gaan uitwerken. 

 

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een ge-wel-dig team! Informeel, open, creatief, prestatiegericht
 • Afwisselende opdrachtgevers: opdrachtgevers in MKB, overheid en onderwijs die resultaten waarderen
 • Flexibele werktijden: worden in overleg bepaald. Standplaats is Stadskanaal. 
 • Keuze in contractgrootte: 32, 36 of 40 uur, jaarcontract
   
   

Ben je er nog?

Als je al tot hier bent gekomen, het onderstaande leest en denkt...  ‘dit ben ik!’, aarzel dan niet en bel ons direct!

Een inspirerende collega, dat wil ik zijn!

 • Motivator: zonder angst voor deadlines motiveer je jouw team en de opdrachtgever m.b.t. het bereiken van hun doelen.
 • Analytisch: je gaat op jacht naar informatie in en denkt in mogelijkheden.
 • Inspirerend: je verrast met doeltreffende ideeën. 
 • Commercieel: je adviseert met oog voor het rendement van de investering. Warme acquisitie is iets dat je ligt.
 • Accuraat: collega’s en opdrachtgevers kunnen op je rekenen; afspraak is afspraak.
 • Nuchter: enthousiasme, lol, creativiteit! We bekijken de zaken graag van de positieve kant, maar blijven daarbij aanpakkers en nuchtere Groningers.

Een doelgerichte aanpakker, dat is hoe ik werk!

 • Adviseren: je kunt strategische adviesrapporten opstellen, evalueren en aanvullen met inspirerend advies.
 • Creatief schrijven: je kunt beeld-tekst-combinaties maken en vanuit een strategisch bewustzijn onze vormgevers ondersteunen met korte oneliners en overtuigende teksten.
 • Doe-ik-even: je kunt met basisinformatie én eigen initiatief een steekhoudend advies of commerciële adviezen en snelle toelichtingen leveren.
 • Sparren: je gooit met plezier tal van ideeën voor strategie en creatieve vormgeving en teksten in de groep en kunt dit moeiteloos beargumenteren.

   

Match jij met onze wensen? Hopelijk tot snel!

Werving- & selectiebureau Jan Boon Communicatie helpt ons bij het vinden van de juiste collega. Ben jij dit? Dan kun je jouw vragen en/of sollicitatie richten aan Jan Boon. We hopen in december of begin januari een gesprek te plannen. Mailen kan via jan@janboon.com en bij vragen mag je ook altijd even bellen: 0598 850556 of 06 11862001.