De leukste stage van 2021

De wereld is continu in beweging. Dankzij nieuwe technologieën ontstaan er constant nieuwe mogelijkheden. Augmented Reality en Virtual Reality spelen hierin een belangrijke rol.

Wij zoeken jou om samen met ons deze virtuele wereld verder te verkennen; Om fantastische projecten op te zetten, mooie dingen te maken, mensen te verwonderen en samen meer te bereiken!

Tuurlijk krijg je het nodige materiaal om goed te kunnen werken. Op onze ‘playground’ en thuis ben je verzekerd van goed contact met onze enthousiaste collega’s. Je main focus ligt natuurlijk op het AR/VR project, maar je springt ook bij als het draait om andere designopdrachten.

Voor de testfase kun je naast je mobiel of MacBook ook gebruik maken van onze Oculus Rift. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de juiste beleving, daarom presenteren we samen het eindresultaat aan onze opdrachtgever.

Jij:

  • volgt een opleiding op Hbo-niveau (bijvoorbeeld: Communication & multimedia design);
  • hebt interesse in nieuwe digitale technieken waaronder Augmented en Virtual Reality;
  • bent op de hoogte van de nieuwste trends;
  • bent geïnteresseerd in 3D ontwerp;
  • hebt kennis van het Adobe pakket (kennis van het programma Spark AR is mooi meegenomen);

Wij:

zijn het leukste marketing- en communicatiebureau van Groningen. Stadskanaal om precies te zijn. 15 creatievelingen, regelneven, pixelperfectfans en dwarsdenkers heten je welkom. De wisselwerking in ons team zorgt voor succesvolle strategieën, verrassende campagnes en vernieuwende media! Samen bereiken we meer!

Interesse?

Stuur je motivatie, CV en digitale portfolio naar: anco@puuridee.nl