Google Certified Partner

Binnen PuurIDee verdiepen we ons altijd in ontwikkelingen in de marketing- en communicatiebranche. Zoekmachineoptimalisatie is één van de marketingtools die aan constante innovatie onderhevig is.


Up-to-date kennis en specialistische toepassing is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. Daarom heeft PuurIDee specialisten in huis die zich constant bijscholen op het gebied van bijvoorbeeld zoekwoorden ofdisplayadvertising. Onlangs werden onze inspanningen beloond met het certificaat van Google. Dit houdt in dat PuurIDee Google Certified Partner is.

Als bureau word je benoemd tot Google Partner zodra je AdWords specialist(en) in huis hebt. De strenge kwaliteitsregels zorgen ervoor dat alleen echte vakspecialisten in het bezit komen van een Google Partner certificaat en een Google Partner badge. Bovendien geeft deze badge aan dat een bedrijf gezond is.

Wat zijn de voordelen?
PuurIDee mag zich met trots officieel Google Certified Partner noemen, maar wat betekent dit voor jou? Google Partners zijn betrouwbare online marketingspecialisten. Hierdoor weet jij zeker dat jouw Adwordscampagne in goede handen is. De samenwerking zorgt er bovendien voor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste Adwords producten en ontwikkelingen. Deze nieuwtjes maken het verschil in jouw Adwordscampagne waardoor jij altijd je concurrentie voor blijft.         

Heb je vragen over online adverteren of zoekmachineoptimalisatie? Neem dan gerust contact met ons op en ga samen met Google Partner PuurIDee aan de slag.