Uitgelicht: Yvonne – Grafisch Ontwerper

Hoi, ik ben Yvonne! Grafisch vormgever bij PuurIDee. Mijn interesse ligt voornamelijk bij drukwerk, maar op digitaal gebied ontwikkel ik mijzelf ook. Mijn avontuur begon anderhalf jaar geleden bij PuurIDee. Tijdens mijn studie mocht ik een stageplek kiezen, ik koos voor de leukste. Sindsdien ben ik hier niet meer weg te slaan!

Toegepaste psychologie

Inmiddels ben ik afgestudeerd en ondersteun ik de studio met mijn skills. Tijdens mijn studie heb ik mij gericht op het psychologische aspect van het vakgebied. Hoe beïnvloed je mensen door middel van jouw ontwerpen? En hoe kun je ze overhalen tot kopen of bijvoorbeeld het klikken op buttons van een website? Het gaat erom dat je het gedrag van mensen kunt begrijpen, beïnvloeden en beoordelen. Ik kijk er altijd naar uit dat het ‘Psychologie magazine’ op de mat valt, zo verbreed ik maandelijks mijn kennis over dit onderwerp.

Blijven leren en verbeteren

Het leuke bij PuurIDee is dat je blijft leren en jezelf continu blijft verbeteren. Door elkaar te inspireren ontwerpen we de mooiste dingen. Voor een optimale samenwerking hebben we elke week studio-overleg, waarin we inspiratie delen en onze werkwijze bespreken. Ik hoop dat ik in de toekomst mijzelf nog meer mag ontwikkelen en mag blijven groeien.