Hosting bij PuurIDee

Jij wilt toch ook dat jouw website en e-mail altijd bereikbaar zijn? Dan is goed geregelde webhosting essentieel.

Stabiele hosting voor website en e-mail

Hosting bij PuurIDee houdt in dat je op de hostingservers van PuurIDee ruimte hebt voor jouw website en e-mail. Zodra iemand jouw domeinnaam intypt of een e-mail aan je stuurt wordt er contact gezocht met jouw plek op onze server. Dat contact zorgt voor de verbinding tussen de webbezoeker en website. Door een optimale verbinding kan jouw websitebezoeker dag en nacht op je website kijken en kun jij altijd mailen en gemaild worden. Bij PuurIDee is de stabiliteit van onze hosting gewaarborgd door structureel onderhoud aan en monitoring van onze servers.

Domeinnamen

Naast webhosting beheren we alle domeinnamen van onze klanten. We zijn dan ook registar van SIDN. Dat wil zeggen dat we een directe afnemer zijn van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland en we niet werken met tussenpartijen.

Hostingpakketten

Er zijn bij PuurIDee diverse hostingpakketten beschikbaar, welke opgesteld zijn op basis van de gebruikte hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer. Onder hosting verstaat PuurIDee ook servicewerkzaamheden en gratis support.

Bekijk hier onze algemene hostingvoorwaarden.