Webdesign & usability

Gebruiksvriendelijkheid online en tóch opvallen? Die mix maken we zonder meer. Of het nu gaat om een website, webshop, online campagne of ander internetproject: PuurIDee gaat de uitdaging graag met je aan voor webdesign dat voldoet aan alle wetten van de usability en conversie. Dit alles vanzelfsprekend om jouw klant te overtuigen om voor jou te kiezen.


Tekst, vormgeving en techniek hangen erg met elkaar samen. Daarom hebben wij alles onder één dak, Zo houden we controle over alle aspecten van online design. Gecoördineerd door jouw contactpersoon leveren wij het totaalpakket van webdesign, inclusief waardevolle content en een eigen CMS.

Met onze kennis krijg je zelf de controle over een website die vindbaar en actueel, maar ook efficiënt is. We zijn namelijk gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke ontwerpen: is je site duidelijk genoeg of verdwaalt de gebruiker snel? We baseren ons advies op psychologische principes in digitale omgevingen. Zo ontstaat er een samenhangend geheel: van strategie en gebruiksvriendelijk ontwerp tot realisatie en content.

We zitten achter de online aanwezigheid van allerlei bedrijven. Bekijk hier de sites die we hebben ontwikkeld! Ben je zelf ook toe aan een restyle, usability-onderzoek of een nieuwe website? Bel of mail ons direct voor een afspraak!