Huisstijl & Branding

Een huisstijl is meer dan gewoon een goed logo. Visuele identiteit gaat over grafische vormgeving, webdesign, copywriting en de juiste content. En dat is geen eenrichtingsverkeer. Daarom zetten we bij PuurIDee niet meteen onze fanatieke vormgevers aan het werk, maar plannen we eerst een goed gesprek met je. Zo bepalen we de kracht en de koers van jouw organisatie.


Jouw identiteit vormt de basis voor alle communicatie. Van website tot magazine, van beeldmerk tot tekst. Daarom gaan we samen we op zoek naar de kernwaarden van jouw organisatie. Wat wil je uitstralen? Waar ligt jouw meerwaarde ten opzichte van je concurrenten? Hoe sluit jij aan bij de wensen van jouw doelgroepen? Pas als we je goed kennen gaan we denken in woord en beeld.

Op basis van een goede context ontwikkelen we de concepten. Daarin schaven we elk onderdeel van de visuele identiteit bij en stellen we jouw presentatie scherp. 

Bekijk de huisstijlen die we recent hebben ontwikkeld. Tijd voor een nieuwe professionele identiteit? Neem contact op; mail of bel ons direct voor een afspraak!