Het CMS van PuurIDee: ABC3

ABC3 is het content management systeem (CMS) van PuurIDee. Dit is als het ware de achterkant van de websites die door PuurIDee worden gebouwd. Het systeem ABC is volledig in eigen huis ontwikkeld: na de eerste versies van ABC bieden we nu de nieuwste inrichting van ons CMS: ABC3.

Een Content Management Systeem van PuurIDee biedt meerdere voordelen. Ons CMS is:

• veilig
• gebruiksvriendelijk
• flexibel in te richten
• altijd actueel

Een veilig Content Management Systeem

Met veilig bedoelen we dat de kans op hacken (inbreken in het systeem) vele malen kleiner is bij het CMS van PuurIDee in verhouding tot andere systemen. Wij zorgen zelf voor de nodige updates om de veiligheid te garanderen; updates hoeven dus niet door onze opdrachtgevers uitgevoerd te worden.

Gebruiksvriendelijk

De lay-out van ABC is overzichtelijk ingericht. De symbolen zijn zo duidelijk aangegeven dat je moeiteloos je weg vindt. Wijzigingen in de website zijn in een handomdraai aangebracht.

Flexibel in te richten

Het systeem kan flexibel naar jouw behoeften worden aangepast. Een extra tekstvak, afbeelding of (sub)menu-item plaatsen is bijvoorbeeld geen enkel probleem.

Onderhoud

Er wordt periodiek onderhoud gepleegd, door middel van updates, aan het CMS van PuurIDee. Hierdoor blijft het systeem veilig en naar behoren werken. Ook wanneer internetbrowsers (zoals Internet Explorer, Safari, Firefox) updates uitbrengen, passen wij de nodige zaken aan zodat je met de meest recente browsers in ABC kan blijven werken. Je blijft door deze onderhoudswerkzaamheden zeker van een veilig, gebruiksvriendelijk en goed functionerend websitesysteem.

Support

ABC is financieel voordelig, omdat de jaarlijkse licentiekosten relatief laag zijn. Dankzij die licentiekosten kunnen wij een optimale werking van ABC zekerstellen. Voor vragen over de werking van het systeem kun je bovendien contact met ons opnemen; we voorzien je dan van gratis support.