Zet je bedrijf op de (kerst)kaart!

Door PuurIDee

Het is zover. Aankomend weekend gaat de klok een uur achteruit en is het officieel, het is wintertijd. Een tijd waarin we minder de deur uit gaan, maar lekker met een dekentje en een kop warme chocomel met slagroom op de bank kruipen. De wintertijd is ook een tijd van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Tijdens de kerstdagen, of bijvoorbeeld met oud en nieuw.

Een persoonlijke noot

Het gezellig samenzijn zal er dit jaar helaas anders uitzien dan alle voorgaande jaren. Een mooie manier om je familie en vrienden toch te laten weten dat je aan ze denkt, is door een persoonlijke kerstkaart te versturen. Waar eerder iedereen een kerstkaart stuurde, is dat de afgelopen jaren flink verminderd door de komst van alle digitale kanalen. Toch behoudt de ‘ouderwetse’ kerstkaart zijn charme. Er is toch niets leuker dan een persoonlijke kaart te ontvangen?

Het versturen van een kerstkaart is niet alleen een manier om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt. Het is ook een mooie gelegenheid om weer even onder de aandacht te zijn bij jouw klanten. Wil je de klant ergens voor bedanken? Of is er door de gekke situatie van dit jaar een mooie samenwerking ontstaan? Laat je klant aan het eind van het jaar dan weten dat je hem waardeert. En dat je uitkijkt naar een fijn en succesvol 2021.

Begin op tijd!

Een goed begin is het halve werk. Voor kerstkaarten geldt: begin op tijd! Je kunt natuurlijk een standaard kerstkaart gebruiken om jouw klant te laten weten hoe blij je met hem bent. Maar, hoe leuk is het om eens uit te pakken? Om op te vallen tussen alle andere kerstkaarten. Om een kaart te ontwerpen die precies bij jouw bedrijf past.

Wij denken graag met je mee hoe we jouw bedrijf of organisatie zo goed mogelijk op de (kerst)kaart zetten ;-) Sowieso met een pakkende tekst natuurlijk, maar misschien ook wel met een grappige invalshoek. Met een opvallende stansvorm, of door een hele mooie afwerking te gebruiken.

De drijvende kracht achter jouw bedrijf

Naast je klanten zijn jouw medewerkers natuurlijk de drijvende kracht achter jouw bedrijf. Het is als medewerker fijn om te weten dat je inzet gewaardeerd wordt. Waarschijnlijk is het afgelopen jaar veel aanpassingsvermogen gevraagd van jouw medewerkers. Bedank ze voor hun toewijding en wens ze een fijne jaarafsluiting en een goed 2021 met een persoonlijke kaart. Of denk écht met ze mee en geef ze bijvoorbeeld een thuiswerkattentie. Waardoor thuiswerken leuker én makkelijker wordt.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een spetterende kerstkaart of een mooi kerstgeschenk? Wij brainstormen graag met je mee! Neem gerust contact met ons op.