Planning

Vragen over de status van een project? Vraag het Geralt! De hectiek van alledag stelt onze traffic manager Geralt geregeld op de proef. Zijn collega's en onze opdrachtgevers worden echter op hun wenken bediend. Op de tijd die ervoor gepland wordt, dat dan weer wel. 

Strategie

Misschien staan we bekend als "die dames die best veel vragen enzo." Mogen we dat even nuanceren? Dat doen we natuurlijk met een doel: een idee concreet maken, de vormgever goed informeren, afstemming met onze opdrachtgever. Alles als schakel tussen idee en uitvoering: waar mogen we beginnen?  

Vormgeving

Waar komt dat geluid vandaan? Radio, meezingen, discussie... Het draait allemaal om creativiteit, aldus de vormgevers. Inspiratie kan overal vandaan komen: van de strateeg of tekstschrijver tot het zien van concepten of het horen van muziek. Kom maar op met dat mooie idee!

Webdesign & Vindbaarheid

Een website met of zonder complexe applicaties: het blijft een uitdaging om het design van de creatieven om te zetten naar een functioneel online medium. Het lukt echter altijd! De juiste hosting en vindbaarheid van de webshop of website zijn daarbij vervolgtrajecten.

Het succes zit 'm in de mix

We hebben elk ons specialisme en we verstaan ons vak. Maar door kruisbestuiving tussen onze disciplines werkt het nog beter! Zo ontstaan verrassende, vernieuwende en succesvolle ideeën; ideale grondstof voor onze campagnes en media.  

Het draait om verbindingen

Met de juiste communicatiemix maken we de verbinding met jouw doelgroepen. We maken nieuwe mogelijkheden bereikbaar met online en offline communicatie. De start: een juiste strategie, sprekende huisstijl en mediamix met kaliber. Maar daarna natuurlijk creatief communicatiemanagement waarbij we je graag ondersteunen. Ons team van specialisten leert jou en jouw organisatie graag kennen. Zo kunnen we vanuit elke discipline met je meedenken. Laten we samen focus houden op marketingplanning en –actie; PuurIDee is graag jouw marketingpartner! 

Strategie

Concept

Design

Content

Webdevelopment

Vacatures

We kijken altijd uit naar talenten in de wereld van strategie, vormgeving en webdesign. Denk jij van toegevoegde waarde te zijn voor het team van PuurIDee als stagiair of als vast teamlid? Stuur dan een motivatiebrief met C.V. en portfolio naar nieuwecollega@puuridee.nl, t.a.v. Kirstin Smid.