Camping Torentjeshoek

Bekijk alle portfolio items

Camping Torentjeshoek ligt aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld en is een uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie in de Drentse natuur. De campingdirectie en het communicatieteam van PuurIDee hebben binnen een dag de nieuwe website gerealiseerd als zogenaamde ‘clickstart website’.

Acht uur lang had de opdrachtgever een compleet communicatieteam tot zijn beschikking; strateeg, tekstschrijvers, vormgevers en programmeurs. Alles werd op het kantoor van PuurIDee binnen een dag gerealiseerd: van ontwerp tot tekst en van technische realisatie tot hosting. Aan het eind van de dag werd de website gepubliceerd op het wereldwijde web.

Het resultaat is een website die de sfeer van de camping communiceert. Het vele beeldmateriaal drukt het ultieme vakantiegevoel uit. De website geeft overzichtelijk weer wat de camping te bieden heeft en biedt een online reserveringssysteem waarmee meteen een van de accommodaties van Camping Torentjeshoek kan worden geboekt. Bekijk de website van Camping Torentjeshoek.