Rico Recreatie

Bekijk alle portfolio items

De website van Rico Recreatie was na vijf jaar toe aan vernieuwing. Deze caravan- en camperspecialist schakelde PuurIDee wederom in voor de restyle. Het is een omvangrijke website geworden met allerhande functionaliteiten. Zo wordt de productvoorraad automatisch ingelezen en zijn er koppelingen met de diverse social media, zoals Facebook en Twitter. Daarnaast is er een filterfunctie, zodat de bezoekers gemakkelijk een bepaalde caravan of camper kunnen zoeken in het occasionaanbod.

De website is volledig bij te werken door de opdrachtgever zelf dankzij ons Content Management System (ABC3). Er is eveneens gewerkt aan een aantal portals voor Rico Recreatie, afgestemd op verschillende merken. De portals zijn gebouwd om de vindbaarheid te bevorderen en de doelgroepen nog gerichter te kunnen benaderen.

PuurIDee heeft de nieuwe huisstijl tevens verwerkt in het huisstijldrukwerk. Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes zijn allemaal in een nieuw jasje gestoken waardoor het bedrijf nu als een geheel naar buiten treedt.

Bekijk de website van Rico Recreatie of de andere portals zoals Hobby of Caravan&camper huren