Clickstart website: Torentjeshoek

Klik voor een vergroting

Toon alle nieuwsberichten

Camping Torentjeshoek ligt aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld en is een uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie in de Drentse natuur. De campingdirectie heeft onlangs een dag vrijgemaakt om samen met een communicatieteam van PuurIDee binnen een dag een nieuwe website te realiseren.

Het maken van een website is een complex proces en de online mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. In veel gevallen is het ontwikkelen van een nieuwe website dan ook een intensieve klus van enkele weken. PuurIDee biedt echter ook voor de ondernemer die snel wil schakelen een oplossing. We kunnen binnen een vastgesteld proces het complete traject realiseren met een zeer strakke planning. Dit product noemen we 'clickstart website'.

Zo zijn we ook samen met de directie van Camping Torentjeshoek een werkdag aan de slag gegaan. Acht uur lang had de opdrachtgever een compleet communicatieteam tot zijn beschikking; strateeg, tekstschrijver, vormgever en programmeur. Alles werd op het kantoor van PuurIDee binnen een dag gerealiseerd: van ontwerp tot tekst en van technische realisatie tot hosting. Aan het eind van de dag werd de website gepubliceerd op het wereldwijde web.

Bekijk de website van Camping Torentjeshoek.